Litt nyheter fra vårt herlige lille lag!

Postet av Hjelset-Kleive Fotball J 9 den 21. Aug 2018

Hei alle sammen! 

Her kommer litt nyheter fra Hjelset-Kleive G/j7! 

Vi har fortsatt mange spillere på laget vårt, og vi ser god utvikling hos ferdigheter og innsats hos hver enkelt. De har lyst å spille fotball, de har lyst til å bli gode. Og den største motivasjonen til nå, har trolig vært miniturneringene vi har deltatt på, og det å kunne spille kamper mot andre lag. Og ikke minst score mange mål mot andre lag ;-) 

Spillerne er dyktige, har god innsatsvilje, står på og er villig til å ta imot veiledning fra trenerne. Samholdet i gruppa har blitt kjempebra etterhvert som de har blitt bedre kjent med hverandre. Mange har styrket vennskapene sine, og mange har stiftet nye vennskap. Alt i alt er dette en herlig gjeng barn! :-) 

Til nå har de deltatt i miniturnering på Sunndalen, i Torvika og vi har arrangert en selv på Skjevik KGB. Dette var i vårsesongen, og det er snart klart for nye runder i høstsesongen. Dette er tydelig noe barna synes er gøy. Nå har vi meldt på 3 lag som skal delta på EAT-MOVE-SLEEP-cup i Akerhallen 21-23 september. Spillernes første cup! Det blir spennende og gøy, og regner med det blir noen sommerfugler i de små magene, når de skal møte mange forskjellige lag. :-) 

Mandag 20/8 var det trening igjen på Kleivebana. Det var et skikkelig stygt vær med vått gress og MYE regn, men det var et knallbra oppmøte tross været, og innsatsviljen var upåklagelig!
Legger til slutt ved noen bilder fra sist trening! :-) 


- Hjelset-Kleive g/J 7


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.