Da er sesongen over

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 20. Okt 2017

Siste kampen endte dessverre med et 11-3 tap. Vil takke alle spillere, foreldre, besteforeldre, trenere og andre som har bidratt til alle fotballopplevelse vi har hatt gjennom sesongen. Vi har hatt det mye morro både på fotballbanen og utenfor.Sesongavslutning

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 17. Okt 2017

Årets sesongavslutning med laget ble avholdt, litt på forskudd, lørdag 14.oktober.

Vi leide den nye paintball- bana i Molde, og disse tøffe gutta hadde noen forrykende slag i all vennskapelighet. Blide og fornøyde gutter dro derifra med maling i både hår og ansikt, og noen nye blåflekker her og der.

Takk til Vivian som organiserte det hele, og til de som hadde mulighet til å være med.I kveld spiller vi sesongens siste kamp

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 17. Okt 2017

Det er bortekamp mot Elnesvågen som ligger på delt 1. plass med 1 kamp mindre spilt. Av den grunn har jo de mye å kjempe for, men vi skal gi de kraftig motstand!! Etter den fantastisk spennende kampen vi hadde mot mot KFK 2 før høstferien som endte 3-3 så har vi stor tro på å avslutte med sesongen med STIL!!

Guttene har hatt en fantastisk fremgang gjennom hele året, og har på tross av å være få, kanskje helt nede i 1 innbytter på kamp, gitt alt og stått på. Det har blitt et par seire og en uavgjort så langt.

I kveld gir vi ALT for å få sesongens siste seier!

LYKKE TIL!!10.serierunde mot KFK

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 1. Sep 2017

Etter å ha hengt bra med i 1. omgang da vi lå under 2-1 til pause, ble det dessverre noen baklengsmål i andre omgang, så sluttresultatet ble 9-2.


Neste torsdag er det hjemmekamp mot Dahl/ Nordlandet 3, kommer sesongens 2. hjemmeseier?Hessa Cup 2017

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 30. Aug 2017

Det var en lystig gjeng som dro nedover til Hessa Cup fredag ettermiddag, men antagelig en desto trøttere gjeng som måtte stå opp 05.30 for å spille cupens første kamp 08:00 på Vigra. Vi spilte 4 tette kamper mot Eikefjord, Sykkulven, Vigra og Aksla, som dessverre endte i 4 tap.

Lørdagskvelden var det disko og samvær med både nye og gamle bekjentskaper, gjengen holdt humøret oppe og koste seg masse. Et upåklagelig nydelig vær, og en fin cup, selv om vi tidlig på morra'n holdt på å bli spist opp av utrolige mengder med knott.

En kjempeflott gjeng å reise på tur sammen med, med stor omsorg for de rundt seg og en utrolig evne til å holde humøret oppe tross  motgang.

Takk til foreldre og trenere som stilte opp med skyss og som overnattet på Skarbøvik U. skole, og takk til de foreldrene som tok turen nedover for å heie på laget.

Nå gleder vi oss til å fortsette serien, og satser på flere seire fremover høsten.

Endelig kom sesongens første seier!!

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 25. Aug 2017

Nå har vi vært så nære flere ganger, men i går kom endelig seieren med 6- 3 seier over Averøy Fotball 2, som vi forøvrig tapte 15-2 for ved sist møte.

En formidabel fotballkamp og en seier som vi alle unner dette laget. Jeg er sikker på at det var noen tårevåte øyne rundt omkring banen da seieren var et faktum. Og en skikkelig vitamininnsprøyting foran Hessa Cup nå til helga. Vi gleder oss til fortsettelsen!Høstsesongen er igang

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 23. Aug 2017

Da er treningene igang igjen etter sommerferien, og på torsdag skal vi spille høstsesongens første hjemmekamp mot Averøy Fotball2, på Skjevik KGB kl. 19:00. Da går vi for  årets første seier, og publikum er hjertelig velkommen til å møte opp og heie frem laget!


Fredag pakker vi bagen og reiser på HessaCup. Første gang på Hessacup for de fleste av spillerne, men vi har hørt masse positivt om cupen og gleder oss veldig. Første kamp er lørdag morgen 08:00 på Vigra, så det blir tidlig i seng fredag, og veldig tidlig opp lørdag morgen :-).


Årets siste hjemmekamper spilles på Skjevik KGB kl 19:00 på følgende datoer: 7/9, 21/9 og 5/10.

(med forbehold om endringer)

Publikum er som alltid hjertelig velkommen!


Ønsker alle en fin høstsesong!


Ann Katrin

Havyard Cup

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 17. Jul 2017

16-18 juni deltok vi på Havyard Cup i Fosnavågen. Vi var 9 spillere, trener Åsmund + Stig og noen foreldre som tok turen. Det var dessverre ikke det beste været den helga, men vi koste oss likevel. Stor stas og nytt for mange å overnatte på skole, her ble vi også kjent med spillere og trenere  fra andre lag, noe som også bidro til at oppholdet ble en hyggelig opplevelse.  For flere av foreldrene som tok turen var det første gang de besøkte Fosnavågen, og flere brukte tiden utenom kampene til å sjekke ut hva Fosnavågen har å tilby av turer, matservering og shopping.

Dessverre tapte vi bronsefinalen på Golden Goal mot Vigra etter en veldig spennende kamp, men guttene

var fornøyde med egen innsats og skuffelsen gikk fort over.

Vi avsluttet og toppet helga med noen spennende omganger med paintball, før vi slitne men fornøyde tok turen hjem.