Hjelset-Kleive Fotball G14

Hjelset-Kleive Fotball G14

Da er sesongen over

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 20. Okt 2017

Siste kampen endte dessverre med et 11-3 tap. Vil takke alle spillere, foreldre, besteforeldre, trenere og andre som har bidratt til alle fotballopplevelse vi har hatt gjennom sesongen. Vi har hatt det mye morro både på fotballbanen og utenfor.


0 Kommentar

Sesongavslutning

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 17. Okt 2017

Årets sesongavslutning med laget ble avholdt, litt på forskudd, lørdag 14.oktober.

Vi leide den nye paintball- bana i Molde, og disse tøffe gutta hadde noen forrykende slag i all vennskapelighet. Blide og fornøyde gutter dro derifra med maling i både hår og ansikt, og noen nye blåflekker her og der.

Takk til Vivian som organiserte det hele, og til de som hadde mulighet til å være med.


0 Kommentar

I kveld spiller vi sesongens siste kamp

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 17. Okt 2017

Det er bortekamp mot Elnesvågen som ligger på delt 1. plass med 1 kamp mindre spilt. Av den grunn har jo de mye å kjempe for, men vi skal gi de kraftig motstand!! Etter den fantastisk spennende kampen vi hadde mot mot KFK 2 før høstferien som endte 3-3 så har vi stor tro på å avslutte med sesongen med STIL!!

Guttene har hatt en fantastisk fremgang gjennom hele året, og har på tross av å være få, kanskje helt nede i 1 innbytter på kamp, gitt alt og stått på. Det har blitt et par seire og en uavgjort så langt.

I kveld gir vi ALT for å få sesongens siste seier!

LYKKE TIL!!


0 Kommentar

10.serierunde mot KFK

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 1. Sep 2017

Etter å ha hengt bra med i 1. omgang da vi lå under 2-1 til pause, ble det dessverre noen baklengsmål i andre omgang, så sluttresultatet ble 9-2.


Neste torsdag er det hjemmekamp mot Dahl/ Nordlandet 3, kommer sesongens 2. hjemmeseier?


0 Kommentar

Hessa Cup 2017

Postet av Hjelset-Kleive Fotball G14 den 30. Aug 2017

Det var en lystig gjeng som dro nedover til Hessa Cup fredag ettermiddag, men antagelig en desto trøttere gjeng som måtte stå opp 05.30 for å spille cupens første kamp 08:00 på Vigra. Vi spilte 4 tette kamper mot Eikefjord, Sykkulven, Vigra og Aksla, som dessverre endte i 4 tap.

Lørdagskvelden var det disko og samvær med både nye og gamle bekjentskaper, gjengen holdt humøret oppe og koste seg masse. Et upåklagelig nydelig vær, og en fin cup, selv om vi tidlig på morra'n holdt på å bli spist opp av utrolige mengder med knott.

En kjempeflott gjeng å reise på tur sammen med, med stor omsorg for de rundt seg og en utrolig evne til å holde humøret oppe tross  motgang.

Takk til foreldre og trenere som stilte opp med skyss og som overnattet på Skarbøvik U. skole, og takk til de foreldrene som tok turen nedover for å heie på laget.

Nå gleder vi oss til å fortsette serien, og satser på flere seire fremover høsten.
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline